default-image

Ισόπαλη 2-2 η Γαλλία με Ισλανδία

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλη 2-2 η Γαλλία με Ισλανδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εμπαπέ έσωσε τη Γαλλία στο φιλικό προετοιμασίας της…

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία παραχώρησε 2-2 στην Ισλανδία σε φιλικό ματς στο Γκινγκάμπ και έδειξε πως χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα, ενόψει της συνέχειας του Nations League και των προκριματικών του EURO 2020.

Οι Ισλανδοί προηγήθηκαν με τον γκολ του Μπιάρνασον (30’) και θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αν ο Γιορίς δεν έκανε μία καταπληκτική τριπλή απόκρουση στο πρώτο ημίχρονο.

Όμως, οι Σκανδιναβοί πέτυχαν και δεύτερο αιφνιδιασμό με το τέρμα του Άρνασον στο 58’. Εκεί, ο Εμπαπέ μπήκε ως αλλαγή στο 60’ και με ένα περίτεχνο τακουνάκι υποχρέωσε σε αυτογκόλ τον Έγιολφσον στο 86’, ενώ ο ίδιος με εύστοχο πέναλτι έφερε το 2-2 στο 93'.

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Παβάρ, Βαράν (46' Ζουμά), Κιμπέμπε, Ντιν, Ενζονζί, Πογκμπά (67' Εντομπελέ), Τοβέν (59' Λεμάρ), Γκριεζμάν (60' Εμπαπέ), Ντεμπελέ (67' Παγέ), Ζιρού

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Ρούναρσον (46' Χάλντορσον), Έγιολφσον, Άρνασον, Σίγκουρντσον, Σάεβαρσον (81' Φιόλουσον), Γκούμουντσον, Σιγκούργιονσον, Μπιάρνασον, Τραούστασον (Σίγκθορσον), Σίγκουρντσον (80' Γκίσλασον) Φινμπόγκασον (46' Γκούντμουντσον (71' Πάλσον))

Πηγή:sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News