default-image

Καμπανάκι κινδύνου για Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Καμπανάκι κινδύνου για Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καμπανάκι του κινδύνου φαίνεται να έχει χτυπήσει για την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία παραμένει για τέταρτο σερί παιχνίδι στην Primera Division χωρίς να σημειώσει νίκη, στατιστικό που έχει να καταγραφεί από τη σεζόν 2015-2016.

Η τελευταία ισοπαλία των «μπλαουγκράνα» με την Βαλένθια στο Μεστάγια σήμανε την πρωτοπορία της Σεβίλλης στον πίνακα της κατάταξης, κρατώντας την καταλανική ομάδα χωρίς νίκη για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές.

Η κρίση του συλλόγου γίνεται ακόμη πιο αισθητή, αν αναλογιστεί κανείς πως η τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα σημειώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, όταν και επικράτησε με 2-1 επί της Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα». Έκτοτε έχει καταγράψει τρεις ισοπαλίες, μια ήττα και μια νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ με το 4-2 επί της Τότεναμ.

Με αυτά τα δεδομένα ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ του προκατόχου του, Λουίς Ενρίκε, από τη σεζόν 2015-2016. Σε αυτή την κρίσιμη φάση η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει στον Ισπανό προπονητή την δυνατότητα να ανασυντάξει τις δυνάμεις της ομάδας με φόντο την επικείμενη αναμέτρηση με τη Σεβίλλη στις 20 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News