default-image

To καψώνι του Μουρίνιο στους δημοσιογράφους

Ποδόσφαιρο
To καψώνι του Μουρίνιο στους δημοσιογράφους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους κάλεσε σε συνέντευξη Τύπου στις 8 το πρωί και για μόλις 3,5 λεπτά, απαντώντας σε 5 ερωτήσεις.

Oι σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με τους δημοσιογράφους ήταν ανέκαθεν περιπετειώδεις. Ε, τώρα που τα πράγματα έχουν στραβώσει στο Μάντσεστερ και γράφονται χιλιάδες λέξεις κατά του Πορτογάλου, εκείνος βρήκε την ευκαιρία να τους... τιμωρήσει.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τη σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Νιούκαστλ, το επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάλεσε τους δημοσιογράφους στις 8 το πρωί, δέκα ώρα Ελλάδας...

Κι αφού μαζεύτηκαν όλοι πουρνό πουρνό ήρθε η σειρά του "Special One" για το σόου του, μόνο που ο 55χρονος προπονητής δεν έκατσε πολύ, ούτε απάντησε σε πολλές ερωτήσεις.

Προγραμματισμένα όλα: Πέντε ερωτήσεις για 3,5 λεπτά και χωρίς να βγάλει κάποια είδηση με τις τοποθετήσεις και τις αντιδράσεις του.

Φανταστείτε πως το σκηνικό ήταν τόσο άβολο που ο "Μου" απαντούσε μονολεκτικά, δείχνοντας ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά του προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Όταν, λοιπόν, ρωτήθηκε αν αποδέχεται ότι η Μάντσεστερ είναι ντεφορμέ απάντησε: "Ναι, το δέχομαι..."

Επίσης, όταν του ζήτησαν εξηγήσεις για τις κακές εμφανίσεις των "Κόκκινων Διαβόλων", προτίμησε να απαντήσει μονολεκτικά, αναφέροντας: "Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους..."

Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Πορτογάλος δεν απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το αν "παλεύει" να αντιστρέψει την κατάσταση, τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ "φλερτάρει" να μείνει για πέντε σερί ματς χωρίς νίκη για πρώτη φορά από το μακρινό 1999.

Πηγή sport24.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News