default-image

"Ο Μέσι είχε βρεθεί μια ανάσα από την Εσπανιόλ΄"

Ποδόσφαιρο
"Ο Μέσι είχε βρεθεί μια ανάσα από την Εσπανιόλ΄"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις που έκανε ενόψει το αγώνα της Τότεναμ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, για την 2η αγωνιστική του Champions League.

O Λιονέλ Μέσι μετακόμισε στην «Μασία», την εξαιρετική ακαδημία της Μπαρτσελόνα, το 2005 από την Αργεντινή. Τότε, ο νυν προπονητής της Τότεναμ, ήταν παίκτης της Εσπανιόλ και μίλησε για τα όσα έγιναν εκείνη τη χρονιά, όταν Μέσι έφτασε πολύ κοντά στην έτερη ομάδα της Βαρκελώνης.

«Ξεκίνησα να ακούω καλά λόγια για εκείνον όταν ήμουν στην Εσπανιόλ, μου έλεγαν για έναν μικρόσωμο τύπο που αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα»,είπε ο Ποτσετίνο, για τον τότε νεαρό Λιονέλ Μέσι, ενώ πρόσθεσε:

Έφτασε στην Ισπανία όταν ήταν 13 ετών και άκουσα ότι ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Εσπανιόλ. Όμως, όταν ο Μέσι αγωνίστηκε απέναντι στη Γιουβέντους, στο τουρνουά ''Ζοάν Καμπέρ'', έπεισε του υπεύθυνους των "Μπλαουγκράνα" να τον κρατήσουν στην ομάδα τους».

«Εάν ο Μέσι δεν είχε αγωνιστεί τότε στο συγκεκριμένο τουρνουά, μάλλον τώρα θα ήταν το αστέρι της Εσπανιόλ και η Εσπανιόλ θα είχε το μέγεθος της Μπαρτσελόνα. Θα μπορούσαμε να ήμασταν τότε συμπαίκτες και τώρα να τον προπονούσα εγώ στην Εσπανιόλ», δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής των «Spurs».

Η μεταγραφή που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, θα είχε διαμορφώσει πολύ διαφορετικά τον ποδοσφαιρικό χάρτη από ότι είναι σήμερα,εάν τελικά είχε γίνει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News