default-image

Διορία για... την ανανέωση από Μπάρτσα σε Βαλβέρδε

Ποδόσφαιρο
Διορία για... την ανανέωση από Μπάρτσα σε Βαλβέρδε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H διοίκηση της Μπαρτσελόνα θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο έχει δώσει διορία μέχρι τον Μάρτιο στον Βαλβέρδε για να απαντήσει.

Στο πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo, ο τίτλος είναι "Συμβούλιο κορυφής για Βαλβέρδε" και από κάτω γράφεται το εξής: "Ο Μπαρτομέου και ο εκπρόσωπος του τεχνικού συναντήθηκαν αυτή την εβδομάδα για να συζητήσουν για την προοπτική να συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο σύλλογος θέλει να συνεχίσει ο Ερνέστο υπογράφοντας και για τρίτο χρόνο, με τη συμφωνία να είναι αποδεκτή και από τις δύο πλευρές και να μην μπορεί κανείς να τη 'σπάει' στο μέλλον".

Το καλοκαίρι του 2017, ο Βαλβέρδε υπέγραψε για 2+1 χρόνια. Στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με τη Τζιρόνα, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο νέου συμβολαίου και ο 54χρονος τεχνικός τόνισε: "Δεν ξέρω τι θα γίνει από τώρα μέχρι το φινάλε της σεζόν, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Έχω συμβόλαιο και ίσως το ανανεώσω για έναν ακόμα χρόνο. Είμαστε ακόμα στον Σεπτέμβριο".

Όπως υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα, υπάρχει αισιοδοξία για ανανέωση συμβολαίου, αφού "ο Βαλβέρδε δεν δείχνει να έχει φθαρεί ψυχικά όπως είχε γίνει με τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Λουίς Ενρίκε..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News