default-image

Περιμένουν τον Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Περιμένουν τον Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακός δεν έχει απαντήσει στην πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του…

Άλλος στη θέση του θα επιθυμούσε διακαώς να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα … Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως δεν απάντησε στην πρώτη κρούση που του έκαναν οι Καταλάνοι, τονίζοντας στους διοικούντες τον σύλλογο ότι το καλύτερο θα ήταν να συζητήσουν αφότου ολοκληρωθεί το πρώτο μισό της σεζόν...

Αρκετές ημέρες αργότερα ήρθε η "απάντηση" της πρωταθλήτριας Ισπανίας στα "θέλω" του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού διά στόματος Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, του προέδρου των "Μπλαουγκράνα".

Συγκεκριμένα, ο Μπαρτομέου τόνισε ότι υπάρχει πλήρης ικανοποίηση ως προς τις υπηρεσίες του Βαλβέρδε, παρ' όλα αυτά ο 54χρονος έχει διορία να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε μέχρι τον Μάρτιο:

"Έχει ακόμα οψιόν γι' ακόμα μια σεζόν στην ομάδα μας. Εμείς θα τον θέλαμε μαζί μας γιατί είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά του.Χρησιμοποιεί απόλυτα σωστά όσα γνωρίζει και όσα έχει πετύχει στην προπονητική.

Δεν θυμάμαι ακριβώς τη διορία, αλλά θεωρώ ότι θα περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο για να μάθουμε τι έχει αποφασίσει για το μέλλον του στον σύλλογό μας."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News