default-image

Κριστιάνο Ρονάλντο… η επιστροφή!

Ποδόσφαιρο
Κριστιάνο Ρονάλντο… η επιστροφή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από τέσσερα ματς στη Serie A, στη Γιουβέντους ήρθαν τα πολυπόθητα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η αφλογιστία του Πορτογάλου σταρ έλαβε τέλος και με δύο δικά του τέρματα, η Γιούβε επικράτησε με 2-1 της Σασουόλο, κάνοντας το «4Χ4» στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Στο 50ό λεπτό, σε μία αναμπουμπούλα στην περιοχή των φιλοξενουμένων μετά από κόρνερ, ο Πορτογάλος απλά έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία για να κάνει το 1-0.

Ένα τέταρτο αργότερα, σε μία αντεπίθεση, σούταρε από διαγώνια αριστερή θέση κι έκανε το 2-0, φτάνοντας τα 400 γκολ σε πρωταθλήματα στην καριέρα του. Μάλιστα, είχε κι άλλες καλές στιγμές στις οποίες θα μπορούσε να αυξήσει το σκορ, όμως δεν κατάφερε να νικήσει ξανά τον Αντρέα Κονσίλι.

Αντιθέτως, σε μία από τις ελάχιστες καλές στιγμές της στο τέλος, η Σασουόλο μείωσε με τον Κουμά Μπαμπακάρ.

Μοναδικό "μελανό" σημείο για τους "μπιανκονέρι", η απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ντόουγκλας Κόστα για φτύσιμο αντιπάλου στο τέλος.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κανσέλο, Μπονούτσι, Μπενατιά, Σάντρο (80' Κουαδράδο), Κεντίρα, Τζαν (71' Μπετανκούρ), Ματουιντί, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (61' Κόστα), Ρονάλντο

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Λιρόλα, Μάρλον, Φεράρι, Ροζέριο (72' Ντελ' Όρκο), Μπουραμπιά, Λοκατέλι (83' Μπαμπακάρ), Ντάνκαν, Μπεράρντι, Μπόατενγκ, Τζούριτσιτς (61' Ντι Φραντσέσκο)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News