default-image

Το VAR έσωσε τη Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Το VAR έσωσε τη Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικηφόρα ήταν η πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση για την Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα την τρέχουσα σεζόν. Οι "μπλαουγκράνα" πέρασαν (0-1) από το  "Estadio José Zorrilla" της Βαγιαδολίδ για τη δεύτερη αγωνιστική της Liga.

Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε μόνον ένα γκολ. Κι όχι από τον Λιονέλ Μέσι, τον Λουίς Σουάρες ή τον Φιλίπε Κοουτίνιο. Αλλά, στο 57' από τον Ουσμάν Ντεμπέλε που δείχνει ότι αποφασισμένος τη δεύτερη σεζόν του στη Βαρκελώνη να δικαιώσει τις προσδοκίες και τα χρήματα που δαπανήθηκαν το περσινό καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα δεν... "έβγαλε μάτια" στον άθλιο αγωνιστικό χώρο του "Estadio José Zorrilla", αλλά πήρε αυτό που ήθελε και ξεκίνησε με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς (χωρίς να δεχθεί γκολ).  Έστω κι αν στο τέλος τρόμαξε.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και ύστερα από σέντρα από τα αριστερά, ο Κέκο βγήκε στο πρώτο δοκάρι και σκόραρε με ωραία κεφαλιά. Ο VAR... επενέβη και σωστά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Όπως σωστά δεν είχε μετρήσει γκολ και της Μπαρτσελόνα στο 83'.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News