default-image

Ένα βίντεο αφιέρωμα της Ίντερ στον Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο
Ένα βίντεο αφιέρωμα της Ίντερ στον Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιταλική ομάδα ετοίμασε ένα video -αφιέρωμα στον παλαίμαχο άσσο με όλα του τα γκολ κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του στην ομάδα του Μιλάνο.

Για πολλούς συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών κι αν δεν είχε τόσους τραυματισμούς θα μπορούσε να μπει ανάμεσα στους θρύλους του αθλήματος. Ο Ρονάλντο πέρασε μία πενταετία από την καριέρα του στην Ίντερ και οι "νερατζούρι" δεν ξέχασαν την προσφορά του.

Το "φαινόμενο" παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε σε εκείνο το χρονικό διάστημα πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα της ιταλικής ομάδας 98 φορές και πέτυχε 59 τέρματα.

Για την ακρίβεια ο Ρονάλντο αγωνίστηκε για 7447 λεπτά με τη φανέλα της Ίντερ και έστελνε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα μία φορά ανά 126 λεπτά συμμετοχής! Νούμερο άκρως εντυπωσιακό αν αναλογιστούμε και τα πολλά προβλήματα τραυματισμού που είχε, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τη σεζόν 1999-2000 έπαιξε ελάχιστα, αλλά και την επόμενη (2000-01) δεν αγωνίστηκε καθόλου λόγω της επέμβασης στο αριστερό γόνατο.

Με τη φανέλα των "νερατζούρι" ο Ρονάλντο κατέκτησε το Κυπελλο UEFA το 1998 όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πορείας της ομάδας μέχρι τον τελικό. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέτυχε έξι τέρματα ένα εκ των οποίων στον τελικό απέναντι στη Λάτσιο ο οποίος έληξε με νίκη της Ίντερ με 3-0.

Η ιταλική ομάδα ετοίμασε ένα video με όλα τα γκολ του Βραζιλιάνου επιθετικού σε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News