default-image

Ραντεβού με… τ΄αστέρια έχει απόψε η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ραντεβού με… τ΄αστέρια έχει απόψε η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στη Βίντι

Έχοντας κάνει την υπέρβαση απέναντι στη Σέλτικ, η ΑΕΚ έστρωσε τον δρόμο για τους ομίλους του Champions League κι απόψε καλείται να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα προς αυτούς με αντίπαλο τη Βίντι (22:00 Cosmote Sports 1).

Ενισχυμένη με σημαντικές επιστροφές παικτών σε σχέση με τα παιχνίδια της προηγούμενης φάσης, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα μπει στην «Groupama Arena» υποψιασμένη ότι θ’ αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που θα επιδιώξει να την παγιδεύσει.

Με οδηγό λοιπόν το φοβερό ευρωπαϊκό της αήττητο (που έχει φτάσει τα 12 παιχνίδια) η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα επιδιώξει να δείξει από σήμερα ποιος είναι το αφεντικό για την πρόκριση.

Σε αυτή την προσπάθεια η ΑΕΚ θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος έχει φτάσει πλέον στο 100% της ετοιμότητάς του και αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Εκεί όπου θα πάρει πιθανότατα θέση στο αριστερό άκρο του 4-4-1-1, με το πετυχημένο δίδυμο Κλωναρίδη-Λιβάγια να μη σπάει στην επίθεση και τον Μπακασέτα να φαντάζει φαβορί έναντι του Γκάλο για τη θέση στο απέναντι άκρο.

Κατά τ’ άλλα, ο Μπάρκας θα είναι δεδομένα κάτω από τα δοκάρια, οι Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Μπακάκης έχουν «κλειδωμένες» τις τρεις θέσεις στην άμυνα και για την άλλη στ’ αριστερά ο Χουλτ έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει από τον Λόπες (ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό).

Όσο για το κέντρο, δεδομένη είναι η παρουσία του Σιμόες, ενώ δεν αποκλείεται (παρά την καλή παρουσία του Άλεφ στη ρεβάνς με τη Σέλτικ) να προτιμηθεί λόγω καλύτερων ανασταλτικών προσόντων ο Γαλανόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News