default-image

Λουτσέσκου: Μπορούσαμε και νίκη στο τέλος

Ποδόσφαιρο
Λουτσέσκου: Μπορούσαμε και νίκη στο τέλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν υπάρχει πέναλτι, ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό», είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Στη μεγάλη θέληση που είχε ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» στάθηκε ο Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μάλιστα καυτηρίασε και την απόφαση του διαιτητή Μάζιτς να δώσει πέναλτι στους γηπεδούχους ενώ αναφέρθηκε και στους Ουάρντα και Βιεϊρίνια.

«Δεν υπάρχει πέναλτι, ας ξεκαθαρίσουμε αυτό. Δεν θα παίξουμε παιχνίδια, δεν υπάρχει πέναλτι. Το πρώτο εμπόδιο που προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε, ήταν μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μπενφίκα άσκησε πολύ μεγάλη πίεση και είναι μία ομάδα με μεγάλη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Πιθανόν να "υποκύψαμε" από αυτές τις καταστάσεις στο πρώτο μέρος. Αρχίσαμε να χάνουμε εύκολες μπάλες στο δικό μας μισό, γεγονός που έκανε την Μπενφίκα να έρχεται συνεχώς προς την άμυνα μας. Η Μπενφίκα είχε το πέναλτι, 2-3 μεγάλες ευκαιρίες, αλλά όταν προσπερνάς όλα αυτά και δέχεσαι αυτό το γκολ, είναι δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε έναν παίκτη που άλλαξε την ροή του αγώνα και στο τέλος μπορούμε να πούμε ότι χάσαμε την νίκη. Η Μπενφίκα ήταν καλή, είχε ευκαιρίες αλλά κι εμείς ισοσταθμίσαμε την κατάσταση και στο τέλος είχαμε και την ευκαιρία ενδεχομένως να πάρουμε το ματς» είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ που αναφέρθηκε και στις αποφάσεις του διαιτητή:

«O διαιτητής είναι άνθρωπος, δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Ήταν σημαντικά τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Και στο παιχνίδι με την Σπαρτάκ είδαμε τι λάθη έγιναν εναντίον μας, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει...».

Για τη συνέχεια ο προπονητής του δικεφάλου επισήμανε: «Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι δύσκολοι οι αντίπαλοι και ξέραμε από την αρχή αυτή την κατάσταση. Πέρασαν πέντε παιχνίδια και βγήκαμε σε όλα από το γήπεδο, με το κεφάλι μας ψηλά. Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι, να εμπιστευτούμε την δουλειά μας και με καλή νοοτροπία να πάμε για την πρόκριση. Εκεί που εστιάζουμε τώρα, είναι το παιχνίδι του Σαββάτου. Μην ξεχνάτε το -2 που ξεκινάμε. Πρέπει να είμαστε τέλειοι και στο πρωτάθλημα και μετά θα σκεφτούμε το ματς με την Μπενφίκα».

Αναφορικά με το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ: «Νιώθω πολύ μεγάλη υπευθυνότητα. Υπάρχουν πολύ μεγάλες προσδοκίες από όλους. Είναι ένα όνειρο που πρέπει να πραγματοποιήσουμε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, με απόλυτη ευθύνη».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Δεν θα μιλήσω για πιθανότητες. Θα πω ότι υπάρχει τεράστια θέληση, σε αυτό θα σταθώ».

Για τον Ουάρντα: «Έχει βελτιώσει πάρα πολύ το παιχνίδι του και σίγουρα θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Σήμερα υπήρχε λόγος που μπήκε από τον πάγκο. Η βελτίωση που περιμένουμε, είναι σίγουρη. Μία ομάδα δεν έχει επιτυχίες μόνο με τους 11 παίκτες που ξεκινούν το παιχνίδι. Οι στόχοι επιτυγχάνονται και με τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο».

Για τον Βιεϊρίνια: «Ο Αντρέ είναι ένας φανταστικός παίκτης και άνθρωπος. Φέρνει μεγάλη αυτοπεποίθηση στα απδυτήρια, ξέρουμε ότι ό,τι και να συμβεί θα είναι εκεί και σαν παίκτης, δίνει πολλά μέσα στο γήπεδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News