default-image

Ο Μανωλάς για Εθνική, Ρόμα, Γιουνέντους, Ρονάλντο και Euro  

Αθλητισμός
Ο Μανωλάς για Εθνική, Ρόμα, Γιουνέντους, Ρονάλντο και Euro  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στις ΗΠΑ με τη Ρόμα και συγκεντρώνει τα βλέμματα των δημοσιογράφων.

Ο Έλληνας αμυντικός παραχώρησε μία μακροσκελή συνέντευξη στο ESPN, όπου μίλησε για την Εθνική ομάδα, τη Ρόμα, το Euro2020, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον  Κριστιάνο Ρονάλντο και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.

Αργικά ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για τα σημαντικά φιλικά που έδωσε η ομάδα του στις ΗΠΑ:  «Είναι μεγάλη πρόκληση να παίξουμε με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Τότεναμ. Στο πρώτο παιχνίδι, δεν παίξαμε τόσο καλά. Στο δεύτερο παιχνίδι, παίξαμε ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι. Σημειώσαμε τέσσερα γκολ, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα. Στο τέλος της περιόδου προετοιμασίας, νομίζω ότι θα είμαστε σε κατάσταση που θα θέλαμε. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Κάθε παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Είναι φιλικό, αλλά πρέπει να δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα  όταν ταξιδεύεις τρεις με τέσσερις ώρες, την επόμενη μέρα βλέπεις ότι τα πόδια σου δεν βρίσκονται σε άριστη κατάσταση», είπε ο Μανωλάς.

 «Πήραμε πολλούς παίκτες φέτος. Πρώτα πρέπει να συνηθίσουν τα πράγματα που θέλει ο προπονητής. Η Γιουβέντους είναι μια πολύ καλή ομάδα και φαβορί για να κερδίσει τον τίτλο. Αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε . Σίγουρα η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σημαντική. Όταν ένας από τους καλύτερους παίκτες έρχεται στη Serie A, είναι πολύ καλό. Όταν παίζεις εναντίον αυτών των παικτών, πρέπει να δίνεις το καλύτερό. Θα ήθελα να δω περισσότερους τέτοιους αστέρες να έρχονται. Θα ήθελα να το δω και στην ομάδα μας. Θα το εκτιμούσα. Η περασμένη σεζόν του Άλισαο ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Αλλά τα 75 εκατομμύρια είναι μια προσφορά που δεν μπορείς να αρνηθείς.

Πρέπει να αποδεχτούμε την απόφασή του να πάμε στο Λίβερπουλ και του εύχομαι τα καλύτερα. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο πρωτάθλημα και το Champions League. Έχουμε μια καλή ομάδα, αλλά ο αγωνιστικός χώρος θα μας δείξει τα πάντα. Δεν είμαι αυτός που θα πει τι χρειάζεται η Ρόμα. Έχουμε έναν τεχνικό διευθυντή. Μπορώ μόνο να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο».

 Στη συνέχεια ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για την εθνική Ελλάδας επισημαίνοντας: «Δεν ήμασταν στις δύο τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις και νομίζω ότι αυτά τα δύο χρόνια πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε. Ελπίζω να είμαστε στο Euro 2020 Πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά. Δεν είμαστε Βραζιλία. Είμαστε η Ελλάδα. Πρέπει να δώσουμε 100 τοις εκατό, και ελπίζω ότι όλα θα είναι καλά», τόνισε.

Τέλος σχολιάζοντας την απόφασή του να μείνει στη Ρόμα είπε: «Στην Ρώμη είμαι πολύ καλά.  Εάν δεν ήμουν άνετος, δεν θα ήμουν εδώ επειδή μου αρέσει η Ρόμα. Μου αρέσει η ζωή μου στη Ρώμη. Και στην οικογένειά μου. Θα μείνω. Θέλω να κερδίσω κάτι. Μου αρέσει να κερδίζω. Προσπαθώ να κερδίσω έναν τίτλο. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσω σκληρά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News