default-image

Ακόμη δεν έφυγε ο Μουρίνιο έφεραν τον Ζιντάν στη Γιουνάιτεντ οι Άγγλοι

Αθλητισμός
Ακόμη δεν έφυγε ο Μουρίνιο έφεραν τον Ζιντάν στη Γιουνάιτεντ οι Άγγλοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αμφισβητίες του Ζοζέ Μουρίνιο ολοένα και αυξάνονται στην Αγγλία, ενώ κάποιοι το έχουν προχωρήσει ακόμα περισσότερο παρουσιάζοντας ήδη τον αντικαταστάτη του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τον αγγλικό Τύπο οι σχέσεις του «special one» με τους διοικούντες των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκονται σε οριακό σημείο και δεν αποκλείεται να έρθει και η οριστική ρήξη που θα φέρει τον Πορτογάλο τεχνικό εκτός ομάδας.

Το γεγονός ότι ο Μουρίνιο δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έχουν γίνει και ζητά περισσότερα πράγματα από τη διοίκηση, η οποία από την πλευρά της δε θέλει να δώσει περισσότερα έχουν φέρει τη σχέση των δύο πλευρών σε οριακό σημειό και μάλιστα οι στοιχημετικές εταιρίες στο Νησί τον έχουν ως το νούμερο ένα υποψήφιο για απόλυση στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η εφημερίδα «SUN» πήγε το πράγμα ένα βήμα παρακάτω παρουσιάζοντας και τον αντικαταστάτη του Ζοσέ Μουρίνιο. Ποιος είναι αυτός; Ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της περυσινής σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News