default-image

Ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα στο Καμπ Νου  

Αθλητισμός
Ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα στο Καμπ Νου  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρουν τα στοιχεία που αποκάλυψε δημοσίευμα στην Ισπανία και παρουσιάζουν τους τρομοκράτες που αιματοκύλησαν πέρυσι τον Αύγουστο τη Βαρκελώνη να είχαν στα πλάνα τους τρομοκρατικό χτύπημα και εντός του Καμπ Νου.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η εφημερίδα «El Periodico de Catalunya», τρεις ημέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη, όπου ένα βαν έπεσε πάνω σε πεζούς στη «Las Ramblas» σκοτώνοντας 16 ανθρώπους και τραυματίζοντας 133, προγραμματιζόταν νέο «χτύπημα» στο Καμπ Νου.

Η επίθεση των τζιχαντιστών (το ισλαμικό κράτος είχε αναλάβει την ευθύνη) είχε γίνει στις 17 Αυγούστου του 2017 και σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία της Ισπανίας προγραμματιζόταν στις 20 του ίδιου μήνα, στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις νέο «χτύπημα».

Στην ανάλυση του κινητού ενός εκ των δραστών, βρέθηκε να έχει γίνει αναζήτηση στοιχείων  καθώς και φωτογραφιών και τρόπους εισόδου στο γήπεδο των «μπλαουγκράνα». Επιπλέον είχε επιβεβαιωθεί η παρουσία των τρομοκρατών σε μία από τις μπουτίκ της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο, λίγες μέρες νωρίτερα.

Ευτυχώς η επίθεση αποτράπηκε καθώς τα θύματα θα ήταν πολύ περισσότερα από ότι στο κέντρο της Βαρκελώνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News