default-image

Στη μάχη της Ευρώπης ο Αστέρας, στις 21:45 με Χιμπέρνιαν

Ποδόσφαιρο
Στη μάχη της Ευρώπης ο Αστέρας, στις 21:45 με Χιμπέρνιαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aποφασισμένος να κάνει μια σπουδαία ευρωπαϊκή αρχή στα προκριματικά του Europa League είναι ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος τίθεται αντιμέτωπος με την Χιμπέρνιαν στη Σκωτία(21:45). Προφανώς και είναι υψηλά ο πήχης δυσκολίας για τους Αρκάδες κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, η οποία προέρχεται από μια χώρα με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση.

Στην Αθήνα έχουν μείνει οι Φερνάντεθ, Βλάχος και Τασουλής, οι οποίοι είναι τραυματίες, επομένως οι επιλογές του Σάββα Παντελίδη για την 11άδα είναι συγκεκριμένες και φαίνεται να έχει κατασταλάξει στους παίκτες που αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Στόχος του Αστέρα είναι να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για τη ρεβάνς στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο Αθανασιάδης θα είναι στο τέρμα και οι Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Οι Κυριακόπουλος και Κώτσιρας στα δυο αμυντικά άκρα , οι Ιγκλέσιας και Μουνάφο στη μεσαία γραμμή, με τον Ρόλε μπροστά τους και τους Καλτσά, Τσιλιανίδη στα δυο άκρα της επίθεσης. Ο Μανιάς θα αναλάβει το ρόλο του σέντερ φορ για τον Αστέρα.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News