Διεθνές Ποδόσφαιρο

Συνάντηση Καρέλη – Μπουχαλάκη στο περιθώριο του φιλικού

Toν Ολυμπιακό αντιμετώπισε χθες η Γκενκ και ο ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής Νίκος Καρέλης μίλησε για το παιχνίδι αλλά και τον συντοπίτη του Ανδρέα Μπουχαλάκη τον οποίο επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο των ερυθρολεύκων.

Ο Νίκος Καρέλης τόνισε πως η ομάδα του ήταν πιο έτοιμη σε σχέση με τον Ολυμπιακό

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova ο διεθνής επιθετικός:

Για το φιλικό: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, καλό τεστ και για τις δύο ομάδες. Είμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Φανήκαμε πιο έτοιμοι γιατί την Πέμπτη παίζουμε τον πρώτο προκριματικό αγώνα, οπότε είμαστε πιο ανεβασμένοι. Και οι δύο ομάδες φαινόμασταν όμως κουρασμένες. Είναι λογικό, η προετοιμασία αυτό έχει. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, δοκιμάσαμε να παίξουμε αυτό το σύστημα σε αυτό τον αγώνα. Και ο Ολυμπιακός έκανε αλλαγές γιατί θέλει να δει κι αυτός πώς θα είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος και με ποιους παίκτες μπορεί να αντεπεξέλθει καλύτερα. Ήταν ένα όμορφο ματς, μου θύμισε λίγο τους αγώνες που παίζαμε στην Ελλάδα».

Για τον στόχο του τη νέα σεζόν: «Να είμαι υγιής πάνω απ' όλα, αυτό είναι το σημαντικότερο και το εύχομαι για όλους τους ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα ό, τι καλύτερο έρθει, εγώ είμαι εδώ στην Γκενκ και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για την επίσκεψή του στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού: «Τα είπα με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Ήταν ευκαιρία αφού ήταν τόσο κοντά σε εμένα. Χάρηκα πολύ που πήγα και τους είδα».

Σχόλια