default-image

Θέλει μεταγραφές ο Τούχελ στην Παρί

Ποδόσφαιρο
Θέλει μεταγραφές ο Τούχελ στην Παρί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε με πολλές απουσίες την καλοκαιρινή της προετοιμασία καθώς δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα τα μεγάλα αστέρια της που είχαν πάρει μέρος στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ υπάρχουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα... πιτς λόγω τραυματισμών.

Έτσι, ο Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύππου κατά τη διάρκεια του International Champions Cup που έχει πάρει μέρος η ομάδα του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν μεταγραφές. 

«Χάσαμε τον Γιούρι Μπερτσίτσε και πρέπει να τον αντικαταστήσουμε. Ο Ντάνι Άλβες είναι ακόμα τραυματίας και έκανε εγχείρηση. Προφανώς ο Τόμας Μενιέ έρχεται από ένα εξαιρετικό Μουντιάλ και αυτό είναι καλό και κακό ταυτόχρονα γιατί θα είναι μαζί μας στις 6 Αυγούστου. Δεν μπορούμε να τον πιέσουμε, γι’ αυτό θα πρέπει να βρούμε μια λύση και στα δεξι», είπε ο Τούχελ για να συνεχίσει:

«Πρέπει να αντικαταστήσουμε τον Μότα. Όχι μόνο ως παίκτη, αλλά και σαν προσωπικότητα γιατί ήταν πολύ σημαντικός μέσα στο γήπεδο. Πρώτα πρέπει να σκεφτούμε αυτούς τους τρεις παίκτες και μετά να δούμε τι άλλο χρειαζόμαστε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News