default-image

Αλλάζει ξανά σελίδα στα διοικητικά η Μίλαν  

Ποδόσφαιρο
Αλλάζει ξανά σελίδα στα διοικητικά η Μίλαν  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και την αύξηση του μπάτζετ στα 50 εκατομμύρια ευρώ για τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε επίσημα σήμερα η Μίλαν.

Ακολουθώντας την αλλαγή ιδιοκτησίας την περασμένη εβδομάδα, με την αμερικανική εταιρία Elliott Management να αναλαμβάνει τον έλεγχο του συλλόγου, η Μίλαν ανακοίνωσε σήμερα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στη συνάντηση μετόχων που έλαβε χώρα στο Μιλάνο.

Το καινούργιο Δ.Σ. αποτελείται από τους Πάολο Σκαρόνι, Μάρκο Πατουάνο, Φρανκ Τουίλ, Τζιόρτζιο Κοκίριο Σαλβατόρε Κερτσιόνε, Αλφρέντο Κράκα και Τζιανλούκα Ντ’ Αβάντσο. Παράλληλα, ο Μάρκο Φασόνε αποχωρεί άμεσα από τη θέση του CEO των «ροσονέρι», με τον Πάολο Σκαρόνι να εκλέγεται εκτελεστικός πρόεδρος έχοντας ωε αρμοδιότητα να επιβλέπει το management της Μίλαν σε υπηρεσιακή βάση, μέχρι την ανάδειξη νέου CEO, ο οποίος έχει βρεθεί και θα ανακοινωθεί σύντομα...

Οι διοικούντες τους επτάκις πρωταθλητές Ευρώπης, δεσμεύθηκαν ότι θα αναθεωρήσουν το υπάρχον business plan προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στον δρόμο για το Champions League. Παράλληλα, ανακοίνωσαν ότι θα υπάρξει νέο, αυξημένο, μπάτζετ ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ στη διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο, προκειμένου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα της Μίλαν, αλλά πάντοτε εναρμονισμένο με τους κανονισμούς της UEFA για το Financial Fair Play!

Πηγή: Sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News