Διεθνές Ποδόσφαιρο

Νεϊμαρ: «Μένω στην Παρί, σπουδαίος ο Μπουφόν»

Τέλος στα σενάρια αποχώρησής του από το Παρίσι έβαλε ο Νεϊμάρ, ο οποίος παράλληλα δήλωσε τιμή να υπάρχει στην ομάδα ο Τζίτζι Μπουφόν, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Μουντιάλ.

«Συνεχίζω στην Παρί, έχω συμβόλαιο. Πήγα εκεί για την πρόκληση, για να ζήσω νέα πράγματα και να κυνηγήσω νέους τίτλους. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Συνέχεια υπάρχουν φήμες, αλλά με κουράζουν. Όλοι ξέρουν τι καλή σχέση έχω με τον πρόεδρο. Θέλω να είναι πετυχημένη η νέα σεζόν, να κατακτήσουμε τίτλους, γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα», δήλωσε ο Νεϊμάρ, ο οποίος αναφέρθηκε και για την απόκτηση του Τζίτζι Μπουφόν:

«Είναι τιμή να έχουμε στην ομάδα μας τον Μπουφόν, λόγω της πορείας του και της προσωπικότητάς του. Έχει πολλά να μας δώσει και θέλουμε να μας μεταδώσει την εμπειρία του». 

Ενώ για τον αποκλεισμό της Εθνικής Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ανέφερε: «Φυσικά είναι πολύ στενοχωρημένος για τον αποκλεισμό μας. Δυστυχώς συνέβη, πικραθήκαμε όλοι, κλάψαμε, αλλά έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε χαρούμενοι».

Σχόλια