default-image

Μαρσέλο σε Ρονάλντο: Περήφανος που έπαιξα μαζί σου

Ποδόσφαιρο
Μαρσέλο σε Ρονάλντο: Περήφανος που έπαιξα μαζί σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ' ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα, ο Μαρσέλο αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο Κριστιάνο Ρονάλντο. " Όταν θα σταματήσω το ποδόσφαιρο θα καθίσω σε ένα μπαρ, θα πάρω μια μπύρα και θα σου πω ιστορίες και θα σου δείξω όλες τις φωτογραφίες μας. Θα τα ξαναζήσουμε όλα μαζί", αναφέρει σ' αυτό ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά τα όσα αναγράφει ο Μαρσέλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Ποιος θα το έλεγε Κρις. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστούμε. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ερχόταν αυτή η στιγμή. Τίποτα στη ζωή δεν είναι παντοτινό. Σχεδόν δέκα χρόνια πέρασαν, δέκα χρόνια χαράς, καλού ποδοσφαίρου, νικών, ηττών, και πανέμορφων στιγμών. Έμαθα πολλά από σένα. Η αφοσίωσή σου είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα που έχω δει σε έναν αθλητή, Τα καλύτερα σε σένα και την οικογένειά σου.

Θα μου λείψουν αυτά που λέγαμε πριν από τα παιχνίδια όταν πετύχαινες τα αποτελέσματα και πριν από τους τελικούς που μας έδινες κουράγιο με την εμπειρία και την επιρροή σε εμάς τους νεότερους. Είμαι περήφανος που έπαιξα μαζί σου όχι γιατί είσαι ο μεγαλύτερος παίκτης από όλους, αλλά για την προσωπικότητά σου. Όταν θα σταματήσω το ποδόσφαιρο θα καθίσω σε ένα μπαρ, θα πάρω μια μπύρα και θα σου πω ιστορίες και θα σου δείξω όλες τις φωτογραφίες μας. Θα τα ξαναζήσουμε όλα μαζί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News