default-image

Γαλλία και Βέλγιο κοντράρονται σήμερα για ένα... εισιτήριο του μεγάλου τελικού

Ποδόσφαιρο
Γαλλία και Βέλγιο κοντράρονται σήμερα για ένα... εισιτήριο του μεγάλου τελικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκονται Γαλλία και Βέλγιο με τις δύο ομάδες να αναμετριόνται στον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ στην Αγία Πετρούπολη στις 21:00 με μοναδικό στόχο το εισιτήριο για το όνειρο του μεγάλου τελικού.

Η Γαλλία προέρχεται από την πρόκριση απέναντι στην Ουρουγουάη με 2-0, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση, ενώ το Βέλγιο απέκλεισε στη φάση των προημιτελικών την Βραζιλία και απέδειξε πως είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Από τη μια πλευρά οι Εμπαπέ, Γκριεζμάν, Πογκπά και Ζιρού και από την άλλη οι Λουκάκου, Αζάρ, Ντε Μπρόινε και Μέρτενς καλούνται να αποδείξουν πως δικαίως έφεραν τις ομάδες τους στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο γαλλικό στρατόπεδο υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, ενώ προβλήματα τραυματισμών για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν υπάρχουν. Εν αντίθεση, ο Μπλεζ Ματουιντί αφού εξέτισε την ποινή του στον προημιτελικό απέναντι στην Ουρουγουάη θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα και θα πάρει τη θέση του Κορεντέν Τολισό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Γάλλος τεχνικός προορίζει τον Γιορίς κάτω από τα δοκάρια, με τον Παβάρ στο δεξί και τον Λούκας στο αριστερό άκρο της άμυνας, τους Βαράν και Ουμτιτί στο κέντρο της άμυνα, τον Καντέ με τον Πογκμπά ως κεντρικά χαφ, τον Ματουιντί σε ρόλο εσωτερικού μέσω και τους Εμπαπέ και Γκριεζμάν να πλαισιώνουν τον Ζιρού στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News