default-image

Με σούπερ ντέρμπι ανοίγει σήμερα η αυλαία στους «8» του Μουντιάλ

Αθλητισμός
Με σούπερ ντέρμπι ανοίγει σήμερα η αυλαία στους «8» του Μουντιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο... τιτανομαχίες ξεκινά και πάλι η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, καθώς σήμερα ανοίγει η αυλαία των προημιτελικών.

Ουρουγουάη-Γαλλία και Βραζιλία-Βέλγιο θα “μονομαχήσουν” για τα δύο... εισιτήρια, που θα τους φέρουν ένα βήμα από τον τελικό, παίρνοντας αρχικά την πρόκριση στους “4”.

Στις 5 το απόγευμα θα κοντραριστούν Ουρουγουάη και Γαλλία, ενώ στις 9 το βράδυ τη... σκυτάλη θα πάρουν Βραζιλία και Βέλγιο.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες οι φίλαθλοι των παραπάνω ομάδων έχουν ξεσηκώσει το Νίζνι και το Καζάν, όπου αντίστοιχα θα γίνουν οι δύο αναμετρήσεις.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΓΑΛΛΙΑ: Ένα πολύ δυνατό “ζευγάρι”, που δείχνει να μην αντέχει σε προγνωστικά, παρότι οι “τρικολόρ” είναι για πολλούς το φαβορί. Από την άλλη, η “σελέστε” απέδειξε στους ομίλους και στο νοκ-άουτ παιχνίδι με την Πορτογαλία ότι έχει ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Βέβαια, ο μεγάλος πονοκέφαλος του Ταμπάρες είναι η απουσία του Καβάνι, που, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, μόνο με θαύμα θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του. Αυτό σημαίνει ότι ο Σουάρες θα κληθεί να σηκώσει στους... ώμους του την επίθεση.

Οι Γάλλοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και ο Ντεσάμπ αναμένεται να παρατάξει όλα τα επιθετικά του “όπλα”. Εμπαπέ και Γκριεζμάν είναι σε μεγάλη φόρμα και αυτό κάνει τους Γάλλους να χαμογελούν.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ: Το άλλο παιχνίδι της σημερινής μέρας, ανάμεσα στη Βραζιλία και το Βέλγιο, προϊδεάζει για καλό θέαμα, καθώς πρόκειται για δύο φύσει επιθετικές ομάδες. Η “σελεσάο” σταδιακά ανέβασε στροφές στα μέχρι τώρα παιχνίδια και κόντρα στο Μεξικό συνδύασε ουσία και καλή απόδοση. Νεϊμάρ και Κουτίνιο δείχνουν ότι μπορούν να πάρουν από το... χέρι την ομάδα.

Από την άλλη, οι Βέλγοι έχουν καλή ψυχολογία μετά την τεράστια ανατροπή κόντρα στην Ιαπωνία. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ “προστάτεψε” αρκετούς ποδοσφαιριστές κόντρα στην Αγγλία, ενώ με την επιστροφή του Λουκάκου αποκτά και πάλι τη δύναμη “πυρός” στην επίθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News