default-image

Ξεχωρίζει το Αργεντινή- Κροατία σήμερα

Ποδόσφαιρο
Ξεχωρίζει το Αργεντινή- Κροατία σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεύτερη… στροφή σήμερα για τον 3ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ένα παιχνίδι για τον 4ο, επίσης με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού συνεχίζεται με αναμετρήσεις που καθηλώνουν, ενώ πλέον το κίνητρο της πρόκρισης ανεβάζει το… θερμόμετρο της αγωνίας.

Γαλλία-Περού και Δανία-Αυστραλία είναι τα ματς για την 2η αγωνιστική στο 3ο γκρουπ, ενώ για το 4ο η Αργεντινή δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες κόντρα στην Κροατία.

ΔΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Η «μονομαχία» που ανοίγει την αυλαία στις 3 το μεσημέρι, ανάμεσα στη Δανία και την Αυστραλία είναι πολύ πιθανό να δώσει… εισιτήριο για τα νοκ-άουτ ματς. Οι Δανοί με τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στο Περού, θα κάνουν αποφασιστικό βήμα αν διπλασιάσουν τα «τρίποντα». Βέβαια, η Αυστραλία δεν είναι αντίπαλος που μπορεί να υποτιμήσει κάποιος, όπως έδειξε και κόντρα στη Γαλλία, ενώ επιπλέον ίσως παίζει το τελευταίο της χαρτί.

ΓΑΛΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ: Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στις 6 το απόγευμα, η Γαλλία θέλει τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ πιθανό να σημαίνουν και πρόκριση. Ο Γκριζμάν και η παρέα του θα επιδιώξουν αυτή τη φορά να συνδυάσουν αποτέλεσμα και καλή απόδοση, προκειμένου να τονωθεί ακόμη περισσότερο η ψυχολογία τους. Από την άλλη, οι Περουβιανοί έδειξαν στην πρεμιέρα ότι διαθέτουν ένα πολύ δυνατό σύνολο, παρά την ήττα από τη Δανία. Θα προσπαθήσουν να βάλουν… δύσκολα στους «τρικολόρ», καθώς μόνο αν έχουν βαθμολογική συγκομιδή θα διατηρήσουν ελπίδες, ανάλογα βέβαια τι θα έχει γίνει νωρίτερα στο άλλο ματς της ημέρας.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΡΟΑΤΙΑ: Στο Νίζνι Νόβγκοροντ θα γίνει το τελευταίο παιχνίδι της σημερινής μέρας (21:00) και μάλιστα καθοριστικό για τον 4ο όμιλο. Η Αργεντινή θέλει πάση θυσία τη νίκη με αντίπαλο την Κροατία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μπει σε περιπέτειας. Φυσικά βασικό ζητούμενο για την ομάδα του Σαμπάολι είναι ανεβάσει «στροφές», καθώς κόντρα στην Ισλανδία δεν… έπεισε. Ο Μέσι καλείται να «απεγκλωβιστεί» από το στενό μαρκάρισμα των αντιπάλων και να οδηγήσει την «αλμπισελέστε».

Στον αντίποδα, οι Κροάτες έχουν τον… αέρα από τη νίκη απέναντι στη Νιγηρία και ως αουτσάιντερ θα προσπαθήσουν για το καλύτερο χωρίς άγχος.

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News