default-image

Με σόου Νεϊμαρ και γκολάρα η νίκη της Βραζιλίας

Ποδόσφαιρο
Με σόου Νεϊμαρ και γκολάρα η νίκη της Βραζιλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους αγωνιστικούς χώρους και μάλιστα με εμφατικό τρόπο επέστρεψε ο Νευμάρ έπειτα από πολύμηνη απουσία, στο φιλικό παιχνίδι της Βραζιλίας με αντίπαλο την Κροατία(2-0), με τον Βραζιλιάνο σταρ να σκοράρει στο ντεμπούτο του και να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του ερχόμενου Μουντιάλ.

Ο ηγέτης της «Σελεσάο» μπήκε στο γήπεδο στο 46ο λεπτό στη θέση του Φερναντίνιο εν μέσω αποθέωσης από τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο

Στο 13ο λεπτό η Κροατία απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι την εστία των Βραζιλιάνων, με τη κεφαλιά του Λόβρεν ωστόσο να περνά άουτ.

Η Βραζιλία σιγά σιγά ανέβασε στροφές και στο 31ο λεπτό ο Γουίλιαν από δεξιά έκανε κοφτή τρίπλα και πλάσαρε με το αριστερό ωστόσο ο Μπραντέλι απομάκρυνε τη μπάλα προτού περάσει τη γραμμή.

Λίγο μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, ο Βραζιλιάνος Σούπερ Σταρ έριξε την προειδοποιητική βολής όμως το σουτ του στο 57ο λεπτό μπλόκαρε εύκολα ο Σούμπασιτς ενώ στο 59’ ο Άλισον απομάκρυνε δύσκολα με το αριστερό την κεφαλιά του Ρέμπιτς.

Στο 69’ η ωραία ανάπτυξη των Βραζιλιάνων απέδωσε καρπούς. Γουίλιαν και Κουτίνιο συνεργάστηκαν άψογα, η μπάλα κατέληξε στο Νευμάρ ο οποίος με δυνατό σουτ πέτυχε το πρώτου του γκολ έπειτα από σχεδόν 3 μισή μηνες.

Το τελικό 2-0 σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Καζεμίρο και νίκησε τον Σούμπασιτς.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτι): Άλισον, Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα (65' Μαρκίνιος), Μαρσέλο (60' Φιλίπε Λουίς), Καζεμίρο, Φερναντίνιο (46' Νεϊμάρ), Παουλίνιο, Ουίλιαν (82' Φρεντ), Φιλίπε Κοουτίνιο (82' Τάισον), Γκαμπριέλ Ζεζούς (60' Ρομπέρτο Φιρμίνο).

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Βρσάλκο (87' Γέντβαϊ), Λόβρεν, Τσόρλουκα (52' Τσάλετα-Τσαρ), Βίντα, Μπάντελι (61' Μπρόζοβιτς), Ράκιτιτς (83' Μπράνταριτς), Πέρισιτς, Μόντριτς (58' Κόβατσιτς), Ρέμπιτς (64' Πιάτσα), Κράμαριτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News