default-image

Ανανέωσε με Τότεναμ ο Ποκετίνο

Ποδόσφαιρο
Ανανέωσε με Τότεναμ ο Ποκετίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαουρίσιο Ποκετίνο και Τότεναμ θα πορευτούν μαζί μέχρι το 2023 όταν και λήγει η νέα συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Αργεντίνος τεχνικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους «πετεινούς» με τον ίδιο να αναφέρει: ««Αισθάνομαι τιμή που υπέγραψα ένα νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο, καθώς πλησιάσουμε μια από τις πιο σημαντικές περιόδους στην ιστορία του συλλόγου, και που είμαι ο προπονητής που οδηγήσει αυτή την ομάδα εντός του νέου, παγκόσμιας κλάσης σταδίου μας.

Αυτός είναι μόλις ένας από τους παράγοντες που καθιστούν αυτή τη δουλειά ως μία από τις πιο συναρπαστικές στον κόσμο του ποδοσφαίρου και ήδη κάνουμε σχέδια για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να "χτίζουμε" πάνω στο σπουδαίο έργο, στο οποίο έχουν συμβάλλει όλοι τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο Ντάνιελ και εγώ μιλήσαμε εκτενώς για τις φιλοδοξίες μας γι' αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Και οι δύο μοιραζόμαστε τις ίδιες φιλοσοφίες για να καταφέρουμε να φτάσουμε σε μακροπρόθεσμη, βιώσιμη επιτυχία. Αυτός είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος.

Προσπαθούμε πάντα να είμαστε δημιουργικοί με τον τρόπο που εργαζόμαστε, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, και θα συνεχίσουμε να μένουμε πιστοί στις αρχές μας, προκειμένου να καταφέρουμε να φτάσουμε στις επιτυχίες που αξίζει αυτός ο σύλλογος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News