default-image

Τάσεις φυγής από Νάπολι ο Χάμσικ

Αθλητισμός
Τάσεις φυγής από Νάπολι ο Χάμσικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με άδοξο τρόπο φαίνεται ότι ολοκληρώνεται η καριέρα του Μάρεκ Χάμσικ στη Νάπολι, αφού ο ίδιος μετά τη νέα χαμένη ευκαιρία για πρωτάθλημα(κατέληξε στη Γιουβέντους μέσα από τα «χέρια» των Ναπολιτάνων)  φέρεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τους Παρτενοπέι στους οποίους αγωνίζεται από το 2007!

Ο ζωντανός θρύλος της Νάπολι, που φέτος ξεπέρασε τον Μαραντόνα και είναι πλέον πρώτος σκόρερ της ομάδας, αναζητά τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του καθώς τόνισε σε μέσα της χώρας του ότι ο κύκλος του στην Νάπολι μάλλον έκλεισε.

Μέσα στις 500 συμμετοχές και τα 120 γκολ συγκαταλέγονται δύο κύπελλα, το 2012 και το 2014, καθώς και το supercoppa του 2014.

«Πέρασα όλο τον χρόνο εδώ, δίνοντας όλη την ενέργειά μου. Ίσως τώρα ήρθε η ώρα που οι δρόμοι μας χωρίσουν. Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι νέο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 30χρονος μέσος

Σύμφωνα με τα όσα έχει δώσει στο φως της δημοσιότητας ο πατέρας του, ο Χάμσικ έχει μπει στο κάδρο αρκετών ομάδων από τη Κίνα, ενώ οι πιθανότητες να αγωνιστεί στη χώρα του μεταξιού είναι 60%-40%.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News