default-image

Κυπελλούχος Γερμανίας η Άιντραχτ...με τον επόμενο προπονητή της Μπάγερν

Ποδόσφαιρο
Κυπελλούχος Γερμανίας η Άιντραχτ...με τον επόμενο προπονητή της Μπάγερν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και όμως, Κυπελλούχος Γερμανίας για το 2018, 30 χρόνια μετά, αναδείχτηκε η Άιντραχτ και όχι η Μπάγερν...

Ο Νίκο Κόβατς, που από… αύριο θα είναι προπονητής της Μπάγερν αντικαθιστώντας τον Γιουπ Χάινκες στον βαυαρικό πάγκο, οδήγησε την ομάδα της Φρανκφούρτης στο θρίαμβο και παράλληλα της χάρισε μια θέση στους ομίλους του Europa League, αφήνοντας εκτός Ευρώπης τη Στουτγκάρδη.

Στο 11’ ο Ρέμπιτς έκλεψε την μπάλα από τον Χάμες και ξεχύθηκε μόνος του απέναντι από τον Ούλραϊχ τον οποίο πλάσαρε σωστά «παγώνοντας» τη βαυαρική πλευρά της κερκίδας. Η Μπάγερν που είδε το φάουλ του Λεβαντόφσκι στο 8’ και την κεφαλιά του Χούμελς στο 80’ να σταματούν στα δοκάρια του Χραντέτσκι, κατόρθωσε στο 53’ να ισοφαρίσει με τον Λεβαντόφσκι να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Κίμιχ από δεξιά. Οι παίκτες του Χάινκες είχαν στριμώξει την Άιντραχτ πιέζοντας για το γκολ της νίκης, αλλά στο 82’ ο Ρέμπιτς ξέφυγε στην αντεπίθεση και εκθέτοντας όλη την άμυνα της Μπάγερν έγραψε το 2-1! Στο 93’ μετά από εξέταση του VAR αποφασίστηκε πως δεν υπήρχε ανατροπή στον Μπόατενγκ και στο 96’ με όλη την Μπάγερν στην επίθεση ο Γκατσίνοβιτς βγήκε στην κόντρα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 σκοράροντας στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

Μπάγερν (Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Σούλε, Χούμελς, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Χάμες, Τιάγκο (64’ Τολισό), Μίλερ (70’ Κομάν), Ριμπερί (87’ Βάγκνερ), Λεβαντόφσκι.

Άιντραχτ (Κόβατς): Χραντέτσκι, Ντα Κόστα, Άμπραχαμ, Σαλσέδο, Βίλεμς, Χασέμπε, Μασκαρέλ, Ντε Γκούζμαν (74’ Ρους), Βολφ (60’ Γκατσίνοβιτς), Ρέμπιτς (89’ Αλέ), Μπόατενγκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News