default-image

Η αποστολή της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ

Ποδόσφαιρο
Η αποστολή της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φερνάντο Σάντος κατέληξε σε ότι αφορά την αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Πριν μερικές ημέρες ο έμπειρος τεχνικός είχε ανακοινώσει 35 άτομα από τα οποία κατέληξε στα 23 που θα ταξιδέψουν για την Ρωσία.

Μεταξύ των ονομάτων που …. κόπηκαν είναι οι Σεμέδο και Αντρέ Γκόμες της Μπαρτσελόνα, τον Έντερ που είχε βάλει το… χρυσό γκολ στην παράταση του τελικού του EURO προ διετίας, τον Νάνι της Λάτσιο, τον Ρολάντο της Μαρσέιγ, τον Ρόνι Λόπες της Μονακό και τον παικταρά χαφ της Γουλβς (ίσως και MVP φέτος στην Τσάμπιονσιπ), Ρούμπεν Νέβες…

Αναλυτικά την αποστολή της Πορτογαλίας αποτελούν οι:

Τερματοφύλακες: Άντονι Λόπες (Λιόν), Μπέτο (Γκέζτεπε), Ρουί Πατρίσιο (Σπόρτινγκ)

Αμυντικοί: Μπρούνο Άλβες (Ρέιντζερς), Σέντρικ Σοάρες (Σαουθάμπτον), Zοσέ Φόντε (Ντάλιαν Γιφάνγκ), Μάριο Ρουί (Νάπολι), Πέπε (Μπεσίκτας), Ράφαελ Γκερέιρο (Ντόρτμουντ), Ρικάρντο Περέιρα (Πόρτο), Ρούμπεν Ντίας (Μπενφίκα).

Μέσοι: Αντριάν Σίλβα (Λέστερ), Μπρούνο Φερνάντες (Σπόρτινγκ), Ζοάο Μάριο (Γουέστ Χαμ), Ζοάο Μουτίνιο (Μονακό), Μανουέλ Φερνάντες (Λοκομοτίβ), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Σπόρτινγκ).

Επιθετικοί: Αντρέ Σίλβα (Μίλαν), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ), Ζέλσον Μάρτινς (Σπόρτινγκ), Γκονσάλο Γκουέδες (Βαλένθια), Ρικάρντο Κουαρέσμα (Μπεσίκτας)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News