default-image

Μπουφόν: «Τελευταίo ματς με τη Γιουβέντους»

Ποδόσφαιρο
Μπουφόν: «Τελευταίo ματς με τη Γιουβέντους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι το ματς με τη Βερόνα (19/5, 16:00) θα είναι το τελευταίο του με τη φανέλα της Γιουβέντους και ξεκαθάρισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσει εάν θα συνεχίσει να παίζει ή θα αποσυρθεί.

Η αναμέτρηση του "Juventus Stadium" για την τελευταία (38ή) αγωνιστική της Serie A με αντίπαλο την Ελλάς Βερόνα θα είναι η τελευταία για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν με τη φανέλα της Γιουβέντους. Ο 40χρονος γκολκίπερ της "Γηραιάς Κυρίας" υποστήριξε ότι έχει προτάσεις είτε για να συνεχίσει να αγωνίζεται είτε για άλλο πόστο στο ποδόσφαιρο και ξεκαθάρισε ότι θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα.

"Το Σάββατο θα είναι το τελευταίο μου ματς με τη φανέλα της Γιουβέντους και πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να σταματήσω αυτήν περιπέτεια. Μέχρι τα 40 μου έτη προσπάθησα όσο μπορούσα να έχω όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπείς εμφανίσεις για το όνομά μου και τη Γιουβέντους. Φθάνω σε αυτό το ήρεμο αντίο. Ευχαριστώ τη Γιουβέντους. Το 2001 πήραν ένα ταλέντο και το έκαναν πρωταθλητή.

Εάν έχω φθάσει στα 40 μου έτη να είμαι εδώ, είναι χάρη στη Γιουβέντους. Το Σάββατο θα παίξω ένα μοναδικό ματς, αυτό είναι βέβαιο. Τώρα έχω προτάσεις. Προκλήσεις τόσο εντός, όσο κι εκτός γηπέδου. Την επόμενη εβδομάδα μετά από ήρεμη σκέψη, θα λάβω την απόφαση".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News