default-image

Εκτός Μουντιάλ Χάρτ, Γουίλσιρ και Λαλάνα

Ποδόσφαιρο
Εκτός Μουντιάλ Χάρτ, Γουίλσιρ και Λαλάνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γνωστή έγινε η αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο που βρίσκεται προ των πυλών, με πολλά κορυφαία ονόματα να απουσιάζουν από τη λίστα του Γκάρεθ Σάουθγκέϊτ.

Συγκεκριμένα, εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν φήμες ότι στην τριάδα των τερματοφυλάκων δεν υπολογίζεται ο Τζό Χάρτ κάτι που επιβεβαιώθηκε αφού ο Άγγλος κίπερ δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα του τεχνικού των «λιονταριών».

Εκτός έμεινε επίσης ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ Άνταμ Λαλάνα, ο οποίος επέστρεψε στα μέσα της χρονιάς από σοβαρό τραυματισμό ενώ ο Σάουθγκέϊτ αποφάσισε να μην καλέσει ούτε τον Τζακ Γουίλσιρ.

Ωστόσο, ανάμεσα στους 23 «εκλεκτούς» για τα  γήπεδα της Ρωσίας βρίσκεται ο 19χρόνος μπακ της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ-Άρνολντ ο οποίος πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν με τους κόκκινους.

Αναλυτικά οι 23 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας:

Τερματοφύλακες: Μπάτλαντ (Στόουκ), Πίκφορντ (Έβερτον), Πόουπ (Μπέρνλι) 

Αμυντικοί: Στόουνς (Τσέλσι), Τζόουνς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Κέιχιλ (Τσέλσι), Ρόουζ (Μάντσεστερ Σίτι), Μαγκουάιρ (Λέστερ), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Γιανγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τρίπιερ (Τότεναμ) 

Μέσοι: Χέντερσον (Λίβερπουλ), Ντάιερ (Τότεναμ), Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντελφ (Μάντσεστερ Σίτι), Λόφτους Τσικ (Κρίσταλ Πάλας), Ντέλε Άλι (Τότεναμ) 

Επιθετικοί: Κέιν (Τότεναμ), Βάρντι (Λέστερ), Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γουέλμπεκ (Άρσεναλ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News