default-image

Οπαδοί της Σπόρτιγκ ξυλοκόπησαν παίκτες και προπονητές

Αθλητισμός
Οπαδοί της Σπόρτιγκ ξυλοκόπησαν παίκτες και προπονητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωτοφανή πράγματα στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, όπου περίπου 50 κάφροι εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο και έδειραν άγρια παίκτες και προπονητικό επιτελείο!

Χωρίς προηγούμενο είναι αυτά που συμβαίνουν φέτος στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, που γίνεται ρεζίλι παγκοσμίως. Περίπου 50 κουκουλοφόροι χούλιγκαν, αρματωμένοι με ρόπαλα και άλλα αντικείμενα εισέβαλλαν στο προπονητικό κέντρο και κυριολεκτικά έσπασαν στο ξύλο παίκτες και προπονητικό τιμ!

Ο λόγος της επίθεσης σχετίζεται πιθανότατα με την απώλεια της εξόδου στο ερχόμενο Champions League, αλλά πολλές αφορμές έδωσε και ο αιρετικός πρόεδρος Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, ο οποίος  αμέτρητες φορές τη φετινή σεζόν έκραξε δημόσια παίκτες και προπονητή τους οποίους κατηγόρησε για μειωμένη απόδοση, με τελευταία του τρελή απόφαση να τιμωρήσει με μία αγωνιστική τον προπονητή της ομάδας Ζόρζε Ζεσούς, την οποία θα εξέτιε στον τελικό κυπέλλου με την Ρίο Άβε!

Από την οργή των κάφρων τραυματίστηκαν Ζόρζε Ζεσούς, Μπας Ντοστ, Ακούνια, Ρούι Πατρίσιο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάλια και Ρούι Ζοσέ, με την φωτογραφία του ανοιγμένου κεφαλιού του Ολλανδού σέντερ-φορ να προκαλεί σοκ!

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News