default-image

«Θέληση για ένα ακόμη θαύμα»

Αθλητισμός
«Θέληση για ένα ακόμη θαύμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις τάξεις της Ρόμα δεν… ονειροβατούν ενόψει της ρεβάνς με τη Λίβερπουλ, όμως είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% για ένα ακόμη ποδοσφαιρικό… θαύμα.

Βέβαια, ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο επισήμανε ότι δεν είναι εύκολο να γίνει ανατροπή ανάλογη με αυτή κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

«Στην έδρα μας δεν δίνουμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο. Ελπίζω να το κάνουμε και αύριο. Δεν είναι εύκολο να επαναλάβουμε μία ανατροπή σαν εκείνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό μας και το πάθος του, υπάρχει θέληση να προσπαθήσουμε για ένα ακόμη θαύμα», τόνισε ο προπονητής των «τζιαλορόσι».

Όσο για την αντιμετώπιση του Μοχάμεντ Σαλάχ, που ήταν ασταμάτητος στο «Άνφιλντ», είπε: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλη την ομάδα μας για έναν παίκτη. Δεν γίνεται να βάλουμε τρεις παίκτες πάνω στον Σαλάχ. Στο πρώτο ματς είχαμε προετοιμαστεί καλά, αλλά κάποιες στιγμές ξεχάσαμε το πλάνο μας και ούτως ή άλλως δεν λειτουργούν πάντα όλα όπως θα έπρεπε. Ήμασταν στο έλεος της Λίβερπουλ για 25 λεπτά και αυτό δεν επιτρέπεται. Ελπίζουμε να έχουμε βρει την απάντηση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News