default-image

Η ανατροπή τίτλου της Γιουβέντους

Ποδόσφαιρο
Η ανατροπή τίτλου της Γιουβέντους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε το ντέρμπι στο Μεάτσα ανάμεσα στην Ίντερ και την Γιουβέντους το βράδυ του Σαββάτου, με την Γιούβε να κάνει μεγαλειώδη ανατροπή στο φινάλε και με σκορ 2-3 να φεύγει νικήτρια από το Μιλάνο, συνεχίζοντας να έχει το πάνω χέρι για τον τίτλο.

Οι "μπιανκονέρι" έχουν πλέον 88 βαθμούς και η Νάπολι που δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα της Φιορεντίνα ακολουθεί με 84.  Η "Γιούβε" είχε ανοίξει το σκορ στο 13' με τον Ντάγκλας Κόστα, αλλά για την Ίντερ ισοφάρισε ο Μάουρο Ικάρντι στο 52' και οι "νερατζούρι" πήραν προβάδισμα με το αυτογκόλ του Μπαρτζάλι στο 65'. Δεν ήταν μια απλή ανατροπή, καθώς οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες απ' το 18ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ματίας Βεσίνο, καθώς ο Ουρουγουανός πάτησε τον Μάριο Μάντζουκιτς. Ο Μάουρο Ικάρντι βγήκε στο 85ο για να μπει ο Ντάβιντε Σαντόν, μια επιλογή του Σπαλέτι να κάνει πιο αμυντική την ομάδα του, αλλά δύο λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση με τον Κουαδράδο και στο 89' η ανατροπή με τον Ιγκουαίν! Η Γιουβέντους πήγε στο +4 απ' τη Νάπολι και η Ίντερ (66β.) παρέμεινε εκτός 4άδας πίσω από Ρόμα (70β.) και Λάτσιο (67β.) ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ζοάο Κανσέλο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ντ'Αμπρόζιο (90'+4 Καραμό), Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Ραφίνια (81' Μπόρχα Βαλέρο), Καντρέβα, Πέρισιτς, Ικάρντι (85' Σαντόν). ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κουαδράδο, Ρουγκάνι, Μπαρτζάλι, Αλέξ Σάντρο, Πιάνιτς (80' Μπεντανκούρ), Κεντίρα (61' Ντιμπάλα), Ματουιντί, Ντόουγκλας Κόστα, Μάντζουκιτς (66' Μπερναρντέσκι), Ιγκουαΐν.

Η "μάχη" του τίτλου

  1. Γιουβέντους 88 Γιουβέντους - Μπολόνια Ρόμα - Γιουβέντους Γιουβέντους - Βερόνα   2. Νάπολι 84 Φιορεντίνα - Νάπολι Νάπολι - Τορίνο Σαμπντόρια - Νάπολι Νάπολι - Κροτόνε  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News