default-image

Οριστικό τέλος ανάμεσα σε Παρί και Έμερι

Ποδόσφαιρο
Οριστικό τέλος ανάμεσα σε Παρί και Έμερι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οριστικό διαζύγιο ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ουνάι Έμερι θα προκύψει μετά το τέλος της σεζόν όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Ίβηρας τεχνικός.

Η εξέλιξη αυτή δεν αποτελεί έκπληξη αφού καιρό τώρα ακουγόταν στα Γαλλικά Μέσα ότι η Παρί θα κινηθεί για την απόκτηση τεχνικού το ερχόμενο καλοκαίρι, με τις πιθανότητες να μαζεύονται στο όνομα του Τόμας Τουχέλ.

Ο Ουνάι Έμερι με τη σειρά του επιβεβαίωσε τις φήμες περί αποχώρησης του αφού ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει παίκτες και τεχνικό επιτελείο ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Παρί μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας.

«Ενημέρωσα τους παίκτες, τον αθλητικό διευθυντή και τον πρόεδρο πως αποχωρώ απ' την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Πλέον, απομένει ο τελικός του Coupe de France. Αποχωρώ με σεβασμό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπρόσθετα ο μέχρι στιγμής τεχνικός της Παρί αναφέρθηκε και στο Νειμάρ για τον οποίο τόνισε ότι θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο Παρίσι, λέγοντας «Η πρώτη χρονιά του στην Παρί δεν ήταν εύκολη. Πιστεύω πως θα συνεχίσει στην ομάδα και η Παρί θα προχωρήσει μαζί του. Τώρα, πρέπει να επικεντρωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News