default-image

Γιουβέντους-Νάπολι... η μάχη του τίτλου!

Ποδόσφαιρο
Γιουβέντους-Νάπολι... η μάχη του τίτλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γιουβέντους θα υποδεχθεί απόψε το βράδυ (21:45) τη Νάπολι, σε μια μονομαχία βγαλμένη από την εποχή του Πλατινί και του Μαραντόνα, όταν οι δυο ομάδες κοντράρονταν για την κατάκτηση της κορυφής.

Η αποψινή αναμέτρηση στο Τορίνο μπορεί να είναι το ματς που θα κρίνει την μάχη για την κατάκτηση του σκουντέτο. Αν κερδίσει η Γιουβέντους, οι φίλοι της θα κάνουν μια πρώτη φιέστα μετά το τέλος του αγώνα, καθώς η διαφορά από τη Νάπολι θα φτάσει τους εφτά βαθμούς.

Τι γίνεται όμως αν η ομάδα του ιταλικού νότου καταφέρει να πάρει τη νίκη στο άντρο της Γιουβέντους; Σε μια τέτοια περίπτωση η Νάπολι θα μειώσει στον πόντο την απόσταση που την χωρίζει από την Γιουβέντους και τα τέσσερα τελευταία ματς θα αποκτήσουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Γιουβέντους είναι το μεγάλο φαβορί. Όταν κρίνονται οι τίτλοι στην Ιταλία, η «βέκια σινιόρα» έχει έναν μοναδικό τρόπο για να πετυχαίνει τον στόχο της. Από την άλλη πλευρά βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τη Νάπολι και ειδικά την κάψα των Ναπολιτάνων να φτάσουν στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος μετά από 28 χρόνια. Για να το πετύχουν όμως θα πρέπει να κερδίσουν στο Τορίνο. Η «παρέα» του Μάρεκ Χάμσικ γνωρίζει πολύ καλά ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News