default-image

Ντι Φραντσέσκο αντί Κόντε σκέφτονται στη Τσέλσι

Ποδόσφαιρο
Ντι Φραντσέσκο αντί Κόντε σκέφτονται στη Τσέλσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αντόνιο Κόντε από ότι φαίνεται μετρά… μέρες στον πάγκο της Τσέλσι και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «Λονδρέζοι» σκέφτονται πολύ σοβαρά να κυνηγήσουν την περίπτωση του προπονητή της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Σχεδόν σίγουρη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, μετά την σχεδόν απογοητευτική φετινή πορεία των «μπλέ» στο πρωτάθλημα.

 Η Τσέλσι όχι μόνο απέτυχε να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας αλλά μέχρι στιγμής βρίσκεται και εκτός τετράδας. Έτσι, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ο οποίος δεν πρόκειται να μείνει με… σταυρωμένα τα χέρια αλλά έχει σκοπό να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για το καλό του συλλόγου, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

 Ο Ιταλός προπονητής ο οποίος βρίσκεται μόλις στην πρώτη του σεζόν στη Ρόμα, μπορεί να έχασε από νωρίς την κούρσα για το πρωτάθλημα, όμως αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς στο Ιταλικό ποδόσφαιρο, έχοντας οδηγήσει τη Ρόμα στα ημιτελικά του Τσάμπιος Λίγκ, με τη μυθική πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στο Ολίμπικο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News