Διεθνές Ποδόσφαιρο

Δεν έχει σκοπό να κάνει την υπέρβαση ο Μουρίνιο

Δεν θα ανοιχτεί οικονομικά την ερχόμενη μεταγραφική περιόδο η Μάντσετστερ Γιουνάϊτεντ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Εν αντιθέσει με τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι στις προσεχές κινήσεις του συλλόγου δεν θα πραγματοποιηθεί κάποια οικονομική υπέρβαση.

Η Μάντσεστερ μπορεί να αποκλείστηκε από τη φάση των 16 του Champions League και στο Αγγλίκό πρωτάθλημα οι αγωνιστική διαφορά με τη «Σίτι» να είναι χαώδης ωστόσο αυτό δε φαίνεται να επηρεάζει τον Μουρίνιο, ο οποίος αποσκοπεί λιτότητα όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι των μεταγραφών.

«Δεν πρόκειται να ξοδέψουμε πολλά περισσότερα από όσα μπορούμε. Δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι τρελό. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και αυτός θα επιδιώξουμε» τόνισε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια πρόσθεσε «την περασμένη σεζόν τερματίσαμε στην έκτη θέση ενώ φέτος πιθανότατα θα είμαστε στη δεύτερη. Την επόμενη σεζόν θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερα και θα δούμε τι θα συμβεί. Μπορεί η Σίτι να επενδύσει πολλά χρήματα και να μην επιτρέψει στους υπολοίπους να μικρύνουν το κενό», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σχόλια