default-image

Υπογράφει στην Παρί ο Τούχελ

Ποδόσφαιρο
Υπογράφει στην Παρί ο Τούχελ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διάδοχος του Ουνάι Έμερι αναμένεται να είναι, ο πρώην τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τόμας Τουχελ όπως υποστηρίζουν τα Γαλλικά Μέσα ενημέρωσης.

Κάτοικος Παρισίου φαίνεται πως θα γίνει από την επόμενη σεζόν ο Τόμας Τούχελ αφού δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για συμφωνία, με την Παρί Σεν Ζερμέν να προσφέρει στον Γερμανό τεχνικό συμβόλαιο 2+1 χρόνων.

Αυτή η εξέλιξη απορρέει από την απόφαση του Τόμας Τούχελ να μην καθίσει σε πάγκο Γερμανικής ομάδας, έχοντας ήδη απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της πρωταθλήτριας Μπάγερν Μονάχου, η οποία βρίσκεται και εκείνη σε αναζήτηση προπονητή αφού ο Γιούπ Χάϊνκες θα ολοκληρώσει την προπονητική του καριέρα, μετά το πέρας της σεζόν.

Επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία των δύο πλευρών αναμένεται να υπάρξει την ερχόμενα εβδομάδα, όπου και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις και από ότι φαίνεται ο ισχυρός άνδρας της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί θα αποσπάσει την υπογραφή του Τόμας Τούχελ, ο οποίος αποτελούσε διακαής πόθος του προέδρου των Παριζιάνων,  για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News