default-image

Ισόπαλο το ντέρμπι της Μαδρίτης με... κερδισμένη τη Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλο το ντέρμπι της Μαδρίτης με... κερδισμένη τη Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπαρτσελόνα, που ούτως ή άλλως έχει αγκαλιάσει τον τίτλο εδώ και καιρό, τον «κλείδωσε» μετά την ισοπαλία (1-1) στο σημερινό ντέρμπι της Μαδρίτης για Ρεάλ και Ατλέτικο...

Η Μπάρτσα έχει 79 βαθμούς και την ακολουθούν οι ροχιμπλάνκος της Ατλέτικο με 68 και η Ρεάλ με 64.

Η ομάδα του Ζιντάν είχε μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη, ώστε να πλησιάσει τη σημερινή της αντίπαλο και προσπάθησε περισσότερο για τη νίκη, αλλά φάνηκε πως... δεν καιγόταν  με την αλλαγή του Ζιντάν στο 64’ (με το ματς στο 1-1), όταν και πέρασε εκτός του Ρονάλντο, βάζοντας τον Μπενζεμά στη θέση του.

Προφανώς, είχε το μυαλό του και στην προσεχή ρεβάνς με την Γιουβέντους για τα προημιτελικά του Champions League, όπου, βέβαια, η ομάδα του έχει και καλή κάβα το 3-0 από το ματς στην Ιταλία. Κάπως έτσι είχε η κατάσταση και στην αντίπερα όχθη, διότι πλησιάζει η ρεβάνς με τη Σπόρτινγκ για τα προημιτελικά του Europa League, μετά το 2-0 στη Μαδρίτη.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά βρήκαν απέναντί τους τον Όμπλακ, που είχε «όχι» στις ευκαιρίες των Ρονάλντο (10’,20’), Βαράν (24’), Μαρσέλο (δοκάρι)-Καρβαχάλ (42’). Στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ μπήκε καλά και με το δυνατό σουτ του «CR7» (40ό του στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις) άνοιξε το σκορ στο 53’, αλλά η Ατλέτικο δεν το έβαλε κάτω. Μόλις στο 57’ βρήκε την απάντηση με τον δικό της ηγέτη (Γκριζμάν) που νίκησε τον Νάβας από την ασίστ του Βιτόλο.

Χωρίς τον Ρονάλντο στη σύνθεσή της από το 64’, η Ρεάλ κατάφερε να πιέσει, θα μπορούσε να είχε γείρει και πάλι την πλάστιγγα υπέρ της. Ωστόσο, την ευκαιρία του ματς την είχε ο Κόκε στο 59’, με τον Νάβας να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση. Στις καθυστερήσεις, η ομάδα του Ζιντάν πίεσε, έχασε την ευκαιρία με το φάουλ του Ράμος και το ματς έμεινε στο 1-1.

Ρεάλ Μαδριτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Λούκας Βάθκεθ, Κόβασιτς (72' Μόντριτς), Κρόος, Ασένσιο (72’ Ισκο), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο (63' Μπενζεμά)

Ατλέτικο Μαδρίτης (ΝτιέγοΣιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Γκοδίν, Λούκας, Χουανφράν, Τόμας (83' Γκαμεϊρό), Σαούλ, Κόκε, Βιτόλο (60' Κορέα), Γκριεζμάν, Ντιέγκο Κόστα (71' Γκάμπι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News