default-image

Ενδιαφέρεται για Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ, στα 6,5 εκ. ευρώ η ρήτρα

Ποδόσφαιρο
Ενδιαφέρεται για Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ, στα 6,5 εκ. ευρώ η ρήτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία από τις τελευταίες του εμφανίσεις με τη φανέλα του Αμβούργου ενδέχεται να πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο (7/4) ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Το πρόσφατο «σκηνικό» που είχε γίνει με τον τεχνικό του, Κρίστιαν Τιτς, μετά την έντονη κριτική που του άσκησε ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, έληξε, με τον 26χρονο να επιστρέφει στις προπονήσεις και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι βασικός στο εξαιρετικά κρίσιμο ματς με τους «βασιλικούς μπλε».

Ωστόσο παραμένει αβέβαιο  το μέλλον του Έλληνα αμυντικού στην γερμανική ομάδα με σενάρια να θέλουν την ομάδα του ΠΑΟΚ να «φλετάρουν» με τον παίκτη.

Η τοπική εφημερίδα του Αμβούργου, Hamburger Morgenpost, αποκαλύπτει πως οι «δεινόσαυροι» θα μπορούσαν να παραχωρήσουν τον «Πάπα» στον -αγαπημένο του- «δικέφαλο του Βορρά», αν ο τελευταίος, ωστόσο, κάλυπτε τη ρήτρα του παίκτη, ύψους 6,5 εκατ. Ευρώ.

Στο ίδιο δημοσίευμα, όμως, σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ τηρεί στάση αναμονής, καθώς, σε περίπτωση που η γερμανική υποβιβαστεί (όπως φαίνεται ότι θα συμβεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της), θα μπορεί να αγοράσει φτηνότερα τον Παπαδόπουλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News