default-image

Επιβλητική Μπαρτσελόνα, μια ανάσα από τα ημιτελικά

Ποδόσφαιρο
Επιβλητική Μπαρτσελόνα, μια ανάσα από τα ημιτελικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «Μπλαουγκράνα» απείλησαν για πρώτη φορά στο 18’ με το σουτ του Ράκιτις να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Άλισον. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 38’ όταν ο Ινιέστα πήγε να πασάρει στον Μέσι, όμως ο Ντε Ρόσι στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του για το 1-0.

Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα μπήκε με διάθεση να «καθαρίσει» το παιχνίδι πράγμα το οποίο και έκανε. Στο 56’ ο Μανωλάς στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα στη σέντρα του Ράκιτις έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Άλισον για το 2-0, ενώ στο 59’ ο Μέσι με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Σουάρες, εκείνος πλασαρε, ο τερματοφύλακας της Ρόμα έδιωξε και από κοντά στην επαναφορά ο Πικέ έκανε το 3-0.

Η Ρόμα αφού απείλησε με τους Ντεφρέλ και Περότι κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με το όμορφο πλασέ του Τζέκο στο 80’, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Σουάρες στο 87’.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Ρομπέρτο (83’ Γκόμες), Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (66’ Παουλίνιο), Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες.

Ρόμα: Άλισον, Πέρες, Φάσιο, Μανωλάς, Κολάροβ, Πελεγκρίνι (60’ Γκοναλόν), Ντε Ρόσι (73’ Ντεφρέλ), Στρούτμαν, Φλορέντσι (72’ Ελ Σαραουί), Τζέκο, Περότι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News