Διεθνές Ποδόσφαιρο

Μέσι: «Ακόμη έχω πολλές προκλήσεις»

Ο Αργεντίνος Σούπερ σταρ βαδίζει αισίως προς τα 31 του χρόνια, ωστόσο ούτε ο ίδιος γνωρίζει πότε θα έρθει για εκείνον το πλήρωμα του χρόνου και η απόσυρση.

Στην πιο πρόσφατη ανανέωση συμβολαίου, ο Λιονέλ Μέσι επέκτεινε την παρουσία το στην Μπαρτσελόνα μέχρι τα 34 του έτη ενώ ίσως το πιο σημαντικό Μουντιάλ της καριέρας του βρίσκεται προ των πυλών.

Παρόλα αυτά, όσο και αν οι αριθμοί δηλώνουν ότι δεν έχει πλέον μπροστά του σωρεία παραγωγικών χρόνων, ο ίδιος δηλώνει ότι ούτε εκείνος μπορεί αν γνωρίζει πόσο θα αγωνίζεται ενώ ταυτόχρονα έσπευσε να αναφέρει ότι έχει ακόμα αρκετές προκλήσεις μπροστά του.

"Πόσα χρόνια μου μένουν; Δεν το ξέρω ούτε εγώ. Μακάρι να είναι πολλά ακόμη. Η όρεξη μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Ακόμη έχω πολλές προκλήσεις, τρόπαια, γκολ. Τώρα, αισθάνομαι καλά, αλλά δεν ξέρω πότε θα σταματήσω το ποδόσφαιρο.

Ίσως είναι πρώιμο να αρχίσω να το σκέφτομαι αν κι έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτή η ημέρα θα φθάσει. Θεωρώ τον εαυτό μου, έναν ακόμη ποδοσφαιριστή. Ο καθένας είναι διαφορετικός κι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Εμένα με συγκινεί το να παίζω απέναντι σε άλλους μεγάλους παίκτες",υποστήριξε ο Λιονέλ Μέσι.

 

Σχόλια