default-image

Ο Ζλάταν ετοιμάζεται για MLS

Ποδόσφαιρο
Ο Ζλάταν ετοιμάζεται για MLS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν από του «κόκκινους διάβολους» αποτελεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καθώς πρόκειται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα από ομάδα στην Αμερική.

Η θητεία του Σουηδού στράικερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται με τον παίκτη να συνεχίζει την καριέρα του εκτός Ευρώπης, όπως όλα δείχνουν

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει ότι συμφώνησε να τερματιστεί άμεσα το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ολοι στο club θέλουν να ευχαριστήσουν τον Ζλάταν για τα όσα προσέφερε στην ομάδα από τη μέρα που ήρθε και του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον» αναφέρεται στην ανακοίνωση που ανέβηκε στο site των Κόκκινων Διαβόλων.

Ο Σουηδός έγραψε στο Instagram. «Τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν. Εχει έρθει η ώρα να προχωρήσω ύστερα από δύο καταπληκτικές σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ευχαριστώ το club, τους οπαδούς,  την ομάδα, τον προπονητή, το staff και όλους αυτούς που μοιραστήκαμε αυτό το κομμάτι της ιστορίας μου».

Σύμφωνα με το αμερικάνικο κανάλι “ESPN” αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας από ομάδα του MLS και πιθανότατα από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ολοκληρώνοντας οριστικά την καριέρα του στην Ευρώπη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News