default-image

Βαρύ το κλίμα για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στο Αμβούργο

Ποδόσφαιρο
Βαρύ το κλίμα για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στο Αμβούργο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στο πάγκο, παρά το γεγονός ότι το Αμβούργο προηγήθηκε στο πρώτο μέρος η συνέχεια ήταν τραγική αφού στην επανάληψη η Χέρτα έκανε την ολική ανατροπή (1-2) και  το Αμβούργο παραμένε σταθερά στην προτελευταία θέση του Γερμανικού πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά την αναμέτρηση, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος εμφανώς ενοχλημένος από την στάση του Κρίστιαν Τίτζ να τον αφήσει στο πάγκο, πραγματοποίησε μέσω των δηλώσεων του σφοδρή επίθεση προς τον νέο τεχνικό της ομάδας, με τον ίδιο να μην μπορεί να καταλάβει το λόγο που δεν αγωνίστηκε.

Λίγες μέρες μετά τις αιχμές του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ήρθε η αντίδραση του Αμβούργου η οποία δια στόματος του εκτελεστικού διευθυντή, Φρανκ Βέτσταϊν τόνισε πως: «δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες δηλώσεις σε καμία περίπτωση».

Να σημειωθεί ότι τις επόμενες μέρες έχει προγραμματιστεί ραντεβού με τις δύο πλευρές για την διευθέτηση του θέματος ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παπαδόπουλος δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες του στο Αμβούργο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News