default-image

Πρόκριση για τα περισσότερα φαβορί στο Europa League

Ποδόσφαιρο
Πρόκριση για τα περισσότερα φαβορί στο Europa League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κλείδωσε» η 8αδα της προημιτελικής φάσης του Europa League, με τα περισσότερα φαβορί να τσεκάρουν το… εισιτήριο, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις.

Έτσι, στη σημερινή (14:00) κλήρωση για τα προημιτελικά θα μπουν Ατλέτικο Μαδρίτης, Σπόρτινγκ Λ., Μαρσέιγ, Λειψία, Λάτσιο, Άρσεναλ, Σάλτσμπουργκ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Άρσεναλ προκρίθηκε με δεύτερη νίκη κόντρα στη Μίλαν, επικρατώντας 3-1 χθες στο Λονδίνο στο κορυφαίο ζευγάρι αυτής της φάσης.

Από την άλλη, η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε… περίπατο και στη Μόσχα νικώντας 1-5 την Λοκομοτίβ, ενώ η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου εξασφάλισε το… εισιτήριο με διπλό στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-2).

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς έγινε στο «Παρκ Ολιμπίκ», όπου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβλήθηκε 2-3 της Λιόν και παρά την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς ήταν αυτή που προκρίθηκε.

Η Σπόρτινγκ πέρασε στους «8» παρά την ήττα από την Πλζεν με 2-1, τη στιγμή που και η Λάτσιο… χαμογέλασε με διπλό στο Κίεβο (0-2) επί της Ντιναμό.

Πέτυχε το στόχο της η Λειψία με το 1-1 στο «σπίτι» της Ζενίτ, ενώ η Σάλτσμπουργκ ολοκλήρωσε την… μίνι έκπληξη, αφήνοντας εκτός της Μπορούσια Ντόρτμουντ με το χθεσινό 0-0. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News