Τα 100 γκολ του Μέσι στο Champions League (video)

Ποδόσφαιρο
Τα 100 γκολ του Μέσι στο Champions League (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το πρώτο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό μέχρι τα τρία γκολ με την Τσέλσι, ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα έγινε και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

O Λιονέλ Μέσι πριν από αυτή τη σειρά αγώνων με την Τσέλσι δεν είχε σκοράρει ποτέ εις βάρος των Λονδρέζων αλλά με τα τρία συνολικά που σημείωσε απέναντί τους (ένα στο πρώτο ματς στο Λονδίνο και δύο στη ρεβάνς στη Βαρκελώνη, κατάφερε να γράψει ιστορία.

Με τα τρία τέρματα που πέτυχε σε δύο αγώνες έφτασε τα 100 στo Champions League όλα με τη φανέλα των μπλαουγκράνα!

Το κοντέρ για τον Λιονέλ Μέσι ξεκίνησε το 2005 κόντρα στον Παναθηναϊκό και η κατοστάρα ολοκληρώθηκε μετά από 13 χρόνια. Από τα 100 του τέρματα τα 86 είναι με προσπάθεια μέσα από την περιοχή και άλλες 14 έξω από αυτήν. Μόλις τα 11 έχουν έρθει από τη βούλα του πέναλτι, ενώ τρεις φορές έχει σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τα 80 έχουν προέλθει από τα μαγικό αριστερό του πόδι, 16 έχουν μπει από το δεξί και τέσσερα τέρματα με κεφαλιά.

Η ομάδα που έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα από τον Μέσι είναι η Άρσεναλ. Ο Αργεντινός έχει παραβιάσει την εστία των κανονιέρηδων 9 φορές σε έξι αναμετρήσεις. Συνολικά, 21 φορές έχει σημειώσει δύο τέρματα σε έναν αγώνα, πέντε φορές έχει κάνει χατ τρικ, μία φορά έχει πετύχει τέσσερα, ενώ άλλη μία έχει σκοράρει περισσότερα από πέντε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News