default-image

"Κλείνει" απόψε η 8αδα του Champions League

Ποδόσφαιρο
"Κλείνει" απόψε η 8αδα του Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο παιχνίδια απόψε ολοκληρώνεται η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Σημαντικότερη με βάση αποτελέσματος (1-1) αναμέτρηση δεν είναι άλλη από τη «μάχη» Μπαρστελόνα – Τσέλσι.

Οι «Μπλαουγκράνα» υποδέχονται τους πρωταθλητές Αγγλίας με ένα ισχνό προβάδισμα, σε ένα παιχνίδι που τα πάντα μπορούν να συμβούν. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται στην Τουρκία από τη Μπεσίκτας, με τους Γερμανούς να βρίσκονται με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε έχοντας πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα στο Σταμφορντ Μπριντζ, διατηρούν ένα ισχνό μεν αλλά σημαντικό δε αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό στο Καμπ Νου, με μοναδικό στόχο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Από την άλλη, η Τσέλσι η οποία φέτος δε φαίνεται να βρίσκει τον καλό της εαυτό στο Αγγλικό πρωτάθλημα, με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Αντόνιε Κόντε μόνο σταθερή να μην είναι, η πορεία στο Τσάμπιος Λίγκ αποτελεί ένα σημαντικό στόχο για τους «μπλε».

Η χαμένη «ευκαιρία» του πρώτου παιχνιδιού, όπου η Τσέλσι εμφανίστηκε ανώτερη από τη Μπαρτσελόνα αλλά μια ολιγωρία της άμυνας σε συνδυασμό με τον… εξωγήινο Μέσι, στέρησαν στην Αγγλική ομάδα τη νίκη, χαρακτηρίζεται ως το μέγιστο κίνητρο για τον Κόντε και τους παίκτες του. Ενώ, δε πρέπει να ξεχνάμε ότι η Τσέλσι έχει πανηγυρίσει πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2011-2012, τη χρονιά που η Τσέλσι κατέκτησε το Τσάμπιονς Λίγκ.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Μπεσίκτας-Μπάγερν Μονάχου (19:00, cosmotesport1)

Μπαρτσελόνα-Τσέλσι (21:45, cosmotesport2)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News