default-image

Δύο... εισιτήρια απόψε για τους "16" του Champions League

Ποδόσφαιρο
Δύο... εισιτήρια απόψε για τους "16" του Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται απόψε η φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη στις 21:45. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Σεβίλλη στη ρεβάνς του 0-0 στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”, ενώ η Ρόμα αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και θέλει να ανατρέψει την ήττα της με 2-1 στην Ουκρανία.

Στο “Ολντ Τράφορντ” η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί κόντρα στη Σεβίλλη, με τον Ζοσέ Μουρίνιο πάντως να εφιστά την προσοχή θεωρώντας επικίνδυνο αντίπαλο τους Ισπανούς.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τζόουνς, Ρόχο, Μπλιντ, Ερέρα και Ιμπραΐμοβιτς, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Πογκμπά και Μαρσιάλ. Από την άλλη, ο Βιτσέντζο Μοντέλα θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τους Κορχία, Καρίσο και Μαρσιάλ, που προέρχονται από τραυματισμό και είναι αμφίβολοι.

Στο άλλο αποψινό παιχνίδι, η Ρόμα θα φιλοξενήσει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τους Ουκρανούς να έχουν το προβάδισμα από τη νίκη στην έδρα τους (2-1). Οι Ιταλοί θα επιδιώξουν με τη δύναμη του “Ολίμπικο” να ανατρέψουν τα δεδομένα, επιδιώκοντας να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Για τους Ρωμαίους ο Ντι Φραντσέσκο μετράει δύο απουσίες, καθώς οι Πελεγκρίνι και Κάρσντορπ είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Ντεφρέλ. Από την άλλη, ο Πάολο Φονσέκα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σρνα, ενώ τραυματίας είναι ο Μαλίσεφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Απόψε (21:45)

Μάντσεστερ Γ.-Σεβίλλη (Cosmote Sport 2)

Ρόμα-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Cosmote Sport 1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News