default-image

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «καθάρισε» για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ποδόσφαιρο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «καθάρισε» για τη Ρεάλ Μαδρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 13 γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια της «βασίλισσας» έφτασε ο Ρονάλντο

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην Έιμπαρ, όμως «καθάρισε» γι’ αυτή ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος με το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα στο 84’ της χάρισε τη νίκη με 2-1.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τη δεδομένη στιγμή και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι της Ρεάλ σκοράροντας. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πετύχει 13 γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια της «βασίλισσας».

Στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Έιμπαρ στη Βασκονία για την 28η αγωνιστική της La Liga ήταν καθοριστικός.

Άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης και παρότι οι γηπεδούχοι αντέδρασαν ισοφαρίζοντας με το γκολ του Ιβάν Ράμις στο 50’ εκείνος «χτύπησε» ξανά.

Στο 84ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Αυτό ήταν το 32ο τέρμα του Πορτογάλου σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και ισοφάρισε την επίδοση των Λιονέλ Μέσι και Μοχάμεντ Σαλάχ. Τα περισσότερα γκολ τα έχει πετύχει ο Χάρι Κέιν που έχει 35, ενώ ακολουθούν με 33 οι  Έντινσον Καβάνι και Τσίρο Ιμόμπιλε.

ΕΙΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Κάπα, Ράμις (67' Ολιβέιρα), Αρμπίγια, Άνχελ, Εσκαλάντε (85' Ντιόπ), Γκαρθία, Ντ. Γκαρθία, Λεόν, Χορδάν, Ινούι (87' Σάρλες), Κίκε

ΡΕΑΛ: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν (28' Νάτσο), Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος (71' Μπενζεμά), Ίσκο (71' Βάθκεθ), Ρονάλντο, Μπέιλ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News