default-image

Στη λίστα του Μουρίνιο ο Παπασταθόπουλος

Ποδόσφαιρο
Στη λίστα του Μουρίνιο ο Παπασταθόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εμπειρία και η ποιότητα του Παπασταθόπουλου δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους μεγάλους συλλόγους της Αγγλίας

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας "Mirror".

Παρότι η φετινή σεζόν βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ο Ζοζέ Μουρίνιο κάνει ήδη τα πλάνα του για του χρόνου έχοντας πλέον στο μυαλό του τις αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα φέτος. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν χάσει τη μάχη του τίτλου στην Αγγλία από τη Σίτι, όμως παραμένουν στη διεκδίκηση του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει διαπιστώσει ότι η ομάδα του θέλει ενίσχυση στα μετόπισθεν και έχει εισηγηθεί για την απόκτηση ενός στόπερ ικανού να σταθεί στο πλάι του Ερίκ Μπεγί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Mirror», πρώτος στη λίστα βρίσκεται ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ της Τότεναμ, ενώ αρκετά ψηλά είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία πλέον και είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο Έλληνας στόπερ χαίρει της εκτίμησης του Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ και το κόστος της μεταγραφής του δεν είναι απαγορευτικό.

Να σημειωθεί ότι για τον Παπασταθόπουλο έχει δείξει ενδιαφέρον και η Τσέλσι…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News